Ана Ѓорѓиева,родена 1930 година во Миравци,мажена и живее во Миравци.националност-Македонка,конфесија-православна Edit

Summary

Agent Type
Person

Name Forms

  • Ана Ѓорѓиева,родена 1930 година во Миравци,мажена и живее во Миравци.националност-Македонка,конфесија-православна