ВИД_370 Видео материјали, Долина на грнчаријата, Ле Меи во Тајланд, Valley of the Kilns, Reginald Le May Edit

Summary

Component Unique Identifier
АВ - ЦД - 177 - 3
Level of Description
Collection

Subjects

Notes

 • Abstract

  Долина на грнчаријата, Ле Меи во Тајланд, Valley of the Kilns, Reginald Le May - 49 мин. (касета 92) патопис, градови, население, секојдневен живот, историја, култура, архитектура, занимање, храмови, религија, будизам, грнчарство, археолошки ископувања, грнчарски предмети, уметност.

Instances

 • Type
  Video Materials
  Container 1 Type
  CD
  Container 1 Indicator
  АВ - ЦД - 177 - 3
  Container 2 Type
  Folder
  Container 3 Type
  Folder

Components